Minden, amit tudni kell a fogak gondozásáról

Rendszeresen gondolkodik a fogászati ​​egészségéről? A legtöbb ember nem annyira gondolkodik a fogain. Az alábbi tanácsok segítségével kiderítheti, hogyan tud a fogak gondozására, mielőtt egy probléma merülne fel.

Próbáljon meg más márkájú fogkrémet, ha hideg vagy meleg ételeket tapasztal. Azonban célszerű meglátogatni fogorvosát, látogasson el fogorvosához. A fogorvos segíthet annak meghatározásában, hogy a fogak érzékenyek-e.

A fogait legalább kétszer kefélje meg, hogy elkerülje az üregek kockázatát. Ha a fogak fogása minden étkezés után nem lehetséges, akkor a cukormentes gumi a következő legjobb fogadás.

Mindig megpróbálkoznia kell az ecseteléssel és a fogselymet naponta. Az idő akkor jelenik meg, amikor mosolyog. A fogaknak nincs jobb megelőző karbantartása, mint a napi fogmosás és fogselyem.

Teheti fogat fluorid-kiegészítőkkel. A fluorid valóban segíthet a fogainak és megóvhatja a festést. Sárga foltok jelennek meg a fogakon túl sok fluoridról. Ha ez megtörténik, ügyeljen arra, hogy ne használjon több fluoridot.

Használhatja a rúzsot a fogak színének megvédésére. A világos vörös vagy közepes korall színek a fogakat sokkal fehérebbé teszik, mint azok. Rózsaszín könnyebb lehet az ellenkező hatást. A fogai akkor is sárgulnak, ha fehérek is vannak!

Körülbelül 20 hüvelyk elegendőnek kell lennie a teljes száj tisztításához. A kezdeti fogak tisztításához közel egy hüvelyknyi foghúzás szükséges.

Rendszeresen körkörösen és fogselymet kell fogni. Ezért kell használnia egy szájvíz, amely antibakteriális szájvíz.

A fogai bomlódhatnak, és az ínybetegségek egy vitaminhiányhoz kötődhetnek. Ha szájbetegsége van, fontolja meg a B vitaminok és egyéb tápanyagok kiegészítését. Ezek a vitaminok természetes forrásokban megtalálhatók, mint az alacsony zsírtartalmú tejtermékek és gyümölcsök.

Ne szedj könnyedén fájdalmat. Fájdalom, ami súlyos, és azonnal megjelent. Hívja a fogorvost, amint fogfájása van.

Annak elkerülése érdekében, hogy az üregek bejussanak, csökkentse a cukor mennyiségét. Megnöveli az üregek kockázatát a cukor alatti élelmiszerek kiválasztásával. Mentse el az édességeket egy speciális kezelésre, ha meg akarja tartani fogait.

Ne hagyja ki a fogorvost, ha nincs fogászati ​​biztosítás. Számos terv áll rendelkezésre az Ön számára. Könnyedén megtalálhatja azt a programot, amely megfelel az orvosának a tökéletes fogászati ​​megtakarítási program megtalálására. Kérheti a fogorvostól a fizetési terveket és a megtakarítási programokat.

Ha nem engedheti meg magának a szükséges fogászati ​​munkát, akkor nézze meg, fog-e fogorvos fizetési tervet készíteni. Ez az opció megkönnyíti a fogorvosi munka egy kicsit megfizethetőbb megfizetését, és megakadályozza a szükséges eljárások várakozását.

A megfelelő szájhigiénia elengedhetetlen. Ne várjon addig, amíg problémája nem lesz a fogak gondozásához. Menj át az itt olvasható információkra, hogy megadja magának a legjobb fogápolási lehetőségeket.