Genius tanácsok a video marketingről

Manapság a videomarketing a marketing egyik legnépszerűbb formája. Egyszerű fényképezőgépet szerezni, videót készíteni, majd feltölteni. Rendkívül könnyű ezt a marketing módszert használni. A következő cikk néhány nagyszerű video marketing tippet tartalmaz.

Video marketing segítségével tartózkodhat ügyfelei közelében. Felkérheti az ügyfelet, hogy kérdéseket tegyen fel, így videoválaszokat készíthet. Adj néhány mintát, ha ötleteiket választanak a videóhoz, hogy motiválják az embereket nézni.

Próbáljon meg videóit küldeni különféle video-webhelyekre. A YouTube nagyon népszerű, ezért ki kell használni, de ne felejtsük el, hogy számos video-tárhely található itt. Az olyan webhelyek, mint a Meta Café, a Vimeo és a Daily Motion, különféle változatosságot kínálhatnak a kampányában. Videókat adhat hozzá saját webhelyéhez, de ne lépjen túl a fedélzetre, mivel ez befolyásolhatja az oldal betöltési idejét.

Ha marketing célokra készít egy videót, tartsa be 2 perc alatt. Azt akarja, hogy a célközönség figyelje az egész üzenetet, és ha túl hosszú, akkor potenciálisan elveszíti a közönséget, amikor kattintanak. A gondolatokat vagy üzeneteket bármikor folytathatja egy követő videóban, ha szükséges.

Mindig nézze meg videóit, mielőtt közzétenné őket. Ez egyszerűnek és nyilvánvalónak tűnik, de erre szükség van. Nézze meg videóit, és ellenőrizze, hogy nincsenek hibák. Győződjön meg arról, hogy jól hangzik, és jó a minősége. A videók a vállalat tükrözik, így ha rosszul néznek ki, akkor az a vállalkozásod is.

Bármely videóval, amelyet készít, fontos, hogy a néző valamilyen módon reagáljon. Erre hivatkoznak általában „cselekvésre hívás” -ként. Ha például a videóban megjelenő linkre kattintva felhívhatja a nézőket, hogy feliratkozzanak hírlevelet kapni. Csak azt kell biztosítania, hogy a nézők ezt könnyen megtehessék.

Ismerje meg közönségét. A lenyűgöző videók értékes betekintést és információt nyújtanak, amelyet a célközönség hallani akar. Az írott tartalomhoz hasonlóan meg kell értenie a célközönséget és azt, hogy miért néznék a videódat más videókon keresztül. Ha tudja, mit szeretne megosztani, próbáljon videóit kisebb darabokra felvenni, hogy az információk könnyebben megértsék őket.

Most jobban meg kell értenie, hogyan működik a video marketing, így Ön képes a kampány elindítására. Használja ezt a tanácsot, és tegyen lépéseket. Az eredmények meglepni fognak, ezért kezdje el a videomarketinget most.